راهکار محافظت از کودکان در مقابل کرونای هندی

سویه دلتا ویروس کرونا که نخستین بار، اواخر پارسال در هند مشاهده شد، هم اکنون ۲۰ درصد موارد ابتلا به کووید-۱۹ در ایالات‌متحده را شامل می‌شود و انتظار می‌رود در ماه‌های آینده به نوع غالب در ایالات‌متحده تبدیل شود.
اشتراک گذاری:
لینک کوتاه
تصویر راهکار محافظت از کودکان در مقابل کرونای هندی

به گزارش خبرنگاران علم و فناوری گزارش خبر، به دلیل اینکه سویه دلتا نسبت به سویه آلفا، نوع غالب در ایالات‌متحده، به میزان ۶۰ درصد قابلیت انتقال بیشتری دارد در نتیجه انتقال آن از نوع اصلی بیشتر شده است و سویه خطرناک کرونا محسوب می‌شود.
اطلاعات جدید بیان می‌کند که سویه دلتا بسیار عفونی‌تر شده و ممکن است خطر بستری شدن افراد واکسینه نشده در بیمارستان را دو برابر افزایش دهد.
به دلیل وجود چنین سویه خطرناکی مراقبت از کودکان زیر ۱۲ سال و بزرگتر که واکسینه نمی‌شوند و شرایط لازم برای دریافت واکسن کووید-۱۹ را ندارند، ضروری است.
کارشناسانی مانند اسکات گوتلیب، مدیر سابق سازمان غذا و دارو ایالات‌متحده با اشاره به بازگشایی مدارس در اواخر تابستان امسال هشدار می‌دهند که مدارس به کانون گسترش ویروس کرونا تبدیل خواهند شد.
رئیس‌جمهور ایالات‌متحده، بایدن نیز هشدار داد که نوع دلتا به‌ویژه برای جوانانی خطرناک است که از نظر اجتماعی فعالیت بیشتری دارند و احتمال واکسیناسیون آنان نسبت به افراد مسن کمتر است.
دکتر لیانا ون، پزشک اورژانس و استاد بهداشت عمومی دانشگاه جورج واشنگتن اظهار کرد: به‌طور کلی باید در مورد تمام افرادی که هنوز واکسینه نشده‌اند و از مصونیت در برابر کووید-۱۹ برخوردار نیستند، نگران باشیم و نوع مسری‌تر به این معنی است، فعالیت‌هایی که زمانی فکر می‌کردیم ایمن هستند خطرناک‌تر شدند.
وی افزود: به اطلاعات بیشتری در این مورد نیاز داریم، اما دانشمندان معتقدند که نوع دلتا نسبت به دیگر سویه‌ها در تمام گروه‌های سنی مسری‌تر است و لزوما در مورد کودکان چنین نیست.
ون گفت: نتایج تحقیقات کنونی حاکی از این است که این سویه موجب شده مبتلایان بیشتری در بیمارستان بستری شوند، اما فقط در میان کودکان نبوده است بلکه به‌طور کلی موجب بیماری سخت‌تری می‌شود.
در انگلستان گزارش‌های مربوط به آخرین داده‌ها بیان می‌کند که نوع دلتا مسئول ۹۹ درصد موارد ابتلا جدید است. طی دو ماه، این سویه از آلفا پیشی گرفته است و نتایج تحقیق اخیر نشان می‌دهد که جوانان به گسترش ابتلا کمک کردند.
هنوز برای اظهارنظر در مورد روند ابتلا به دلتا در ایالات‌متحده خیلی زود است، اما دکتر آنتونی فائوچی، بهترین متخصص بیماری‌های عفونی ایالات‌متحده گفت: ایالات‌متحده نیز در این روند از انگلیس پیروی کرده است. ظهور انواع مختلف، تهدید بزرگی در برابر تلاش ایالات‌متحده برای از بین بردن کووید-۱۹ است.

چگونه از کودکان در برابر کرونا محافظت کنیم؟
ون با اشاره به کودکان و افراد دارای نقص ایمنی گفت: بهترین کاری که می‌توانیم برای محافظت از کودکان خود انجام دهیم این است که خودمان واکسینه شویم تا بتوانیم از دیگرانی که واکسینه نشدند محافظت کنیم.
وی افزود: با واکسیناسیون همه بزرگسالان میزان عفونت بسیار کمتر خواهد شد و در نتیجه فرزندان ما کمتر بیمار می‌شوند. این مهمترین کاری است که واقعا می‌توانیم و باید انجام دهیم.

آیا کودکان با حضور در مدارس ایمن هستند؟
ون افزود: روش‌های مختلفی وجود دارد که کودکان با اطمینان به مدارس برگردند و بتوانیم از کودکان در برابر کووید-۱۹ محافظت کنیم. یکی از این موارد واکسیناسیون افراد بالای ۱۲ سال است. در حال حاضر، در ایالات‌متحده، افراد ۱۲ سال به بالا می‌توانند واکسن کووید-۱۹ فایزر دریافت کنند.
اگر همه معلمان و دانش‌آموزان واکسینه شوند، برای حضور در مناطق با شیوع کمتر دیگر نیازی به استفاده از ماسک و رعایت فاصله فیزیکی نیست. وی معتقد است، بسیاری از جوامع برای عدم قرار گرفتن در معرض خطر همچنان به استفاده از ماسک و آزمایش ادامه خواهند داد.
وی ادامه داد: آزمایش، روشی برای کاهش میزان ابتلاست و باید به‌عنوان یک اقدام نظارتی برای جلوگیری از انتقال ویروس در مدارس و دور نگه داشتن ویروس از کودکان مورد استفاده قرار گیرد.
ون به والدین پیشنهاد کرد: کودکان تابستان امسال در محیط بیرون فعالیت داشته باشند، چون حضور در فضای باز به‌طور قابل‌توجهی خطر انتقال را کاهش می‌دهد. همچنین کودکان با فعالیت در محیط باز نیاز به استفاده از ماسک ندارند.

وی تاکید کرد: اگر فرزندانم و سایر بچه‌ها در خانه حضور داشته باشند آنان را به استفاده از ماسک تشویق می‌کنم و افراد واکسینه نشده در اطراف آنان نیز باید از ماسک استفاده کنند به این دلیل که افراد واکسینه نشده هنوز در معرض خطر انتقال قرار دارند.

پروفایل خبری کسب و کارهای منتخب

بارسانه های گزارش خبر

با رسانه ها

تیم خبری گزارش خبر

گروه حفاظتی پاس

روابط عمومی گروه پاس

تیم تامین حفاظت سازمان ها و اشخاص

سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات

سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات

برترین شرکت سرمایه گذاری تخصصی معدن و صنایع معدنی

گروه پیشرانان پیشرفت ایران

گروه پیشرانان پیشرفت ایران

بزرگترین پروژه های صنعتی کشور

دبستان پسرانه غیردولتی نهال اندیشه

دبستان نهال اندیشه

آموزش و تربیت علمی و کاربردی دانش آموزان

آهن و فولاد غدیر ایرانیان

آهن و فولاد غدیر ایرانیان

تامین آهن اسفنجی تولیدکنندگان فولاد در کشور

آکادمی تخصصی حسابداری بهشتی

آکادمی تخصصی حسابداری بهشتی

آموزش تخصصی دوره های حسابداری

شرکت تجلی معادن و فلزات

تجلی توسعه معادن و فلزات

نخستین شرکت پروژه محور در بازارسرمایه

رپورتاژ آگهی تریبون

تریبون

انتشار گسترده محتوا در رسانه گزارش خبر

روابط عمومی بانک آینده

روابط عمومی بانک آینده

بانک پیشرو در اقتصاد کشور

گروه سرمایه گذاری غدیر

گروه سرمایه گذاری غدیر

بزرگترین هلدینگ چندرشته ای در بازارسرمایه

سرآمد نوین

سرآمد نوین

پیشرو در نرم افزار های تخصص مالی بورس

وکیل اول

وکیل اول

پروانه وکالت ۲۵۸۰۱ کانون وکلای مرکز

بانک قرض الحسنه مهر ایران

بانک قرض الحسنه مهر ایران

تأمین مالی در چهارچوب تسهیلات قرض الحسنه

پروفایل خبری خبرنگاران منتخب

زهره کرمعلی

زهره کرمعلی

فعال حوزه ارتباطات و روابط عمومی

احمد باقری

احمد باقری

مدرس و مشاور حوزه ارتباطات، روابط عمومی و رسانه

میلاد فرخ پور

میلاد فرخ پور

فعال حوزه انفورماتیک

عباس ستایش گو

عباس ستایش گو

فعال و مشاوره خبری سازمان ها در سطح کشور

صدیقه طباطبایی

صدیقه طباطبایی

خبرنگار تحلیلی گزارش خبر

مهدی آشتیانی فرد

مهدی آشتیانی فرد

خبرنگار اختصاصی خبرگزاری گزارش خبر

وحید حاج سعیدی

وحید حاج سعیدی

فعال رسانه ای در استان گلستان

نورالله رنجبر

نورالله رنجبر

مدیر و مشاور روابط عمومی در امور هنری

ناهید مظفری

ناهید مظفری

مشاور رسانه ای در استان یزد

محمود صابری زاده

محمود صابری زاده

مدیر و مشاور تولید محتوا برای سازمان ها