۴۰ سالگی به بعد این غذاها را نخورید!

یک متخصص تغذیه روس به مردان توصیه کرده است تا از مصرف برخی از انواع غذاها پس از رسیدن به ۴۰ سالگی خودداری کرده یا آن را کاهش دهند، زیرا این مواد غذایی سلامت آنها را تهدید کرده و ممکن است باعث مرگشان شوند.
اشتراک گذاری:
لینک کوتاه
تصویر ۴۰ سالگی به بعد این غذاها را نخورید!

به گزارش خبرنگاران علم و فناوری گزارش خبر، پزشکان همیشه به مردان در ۴۰ سالگی توصیه می‌کنند که در خوردن غذاها و نوشیدنی‌هایی که برای رژیم غذایی خود انتخاب می‌کنند دقت کنند تا آنچه از غذا و نوشیدنی مصرف می‌کنند بر عملکرد اندام‌های مختلف بدن آنها تأثیر منفی نگذارد.

یک متخصص بهداشت و تغذیه در مورد محصولات غذایی که مردان باید بعد از ۴۰ سالگی بخورند، صحبت کرده است؛ غذاهایی که مزایای زیادی برای سلامتی آنها دارد.

این متخصص بهداشت و تغذیه گفت: لازم است سبزیجات و میوه‌ها پس از ۴۰ سالگی عمدتاً در رژیم غذایی روزانه مردان وجود داشته باشند؛ گروه بزرگی از مردان در این سن از خوردن سبزیجات یا میوه‌ها غافل می‌شوند.

او افزود: یک مرد چهل ساله که رژیم غذایی روزانه وی شامل پنج وعده سبزیجات و میوه است، کمتر در معرض ابتلا بهبیماری‌های قلبی- عروقی قرار دارد.

این کارشناس بهداشت و تغذیه افزود: خوراکی‌هایی مانند انواع توت و گندم سیاه به طور کلی برای انسان و به ویژه برای مردان بعد از ۴۰ سالگی بسیار مفید هستند.

بعد از ۴۰ سالگی از خوردن این غذاها خودداری کنید

همچنین یک متخصص تغذیه روس به مردان توصیه کرده است تا از مصرف برخی از انواع غذاها پس از رسیدن به ۴۰ سالگی خودداری کرده یا آن را کاهش دهند، زیرا این مواد غذایی سلامت آنها را تهدید کرده و ممکن است باعث مرگشان شوند.

به گفته این کارشناس ، لازم است افرادی که چهل سالشان تمام شده است از خوردن غذاهای غنی از کربوهیدرات ساده، نمک و همچنین مواد مصنوعی خودداری کنند.

او افزود: همچنین پس از ۴۰ سالگی مردان باید از مصرف موادغذایی مانند شکر، مربا، عسل، نوشیدنی‌های شیرین، نان سفی، شیرینی، ماکارونی، شکلات شیری و بستنی خودداری کنند.

این متخصص تغذیه توضیح داد: بسیاری از بیماری‌های جدی مانند دیابت، تصلب شرایین، بیماری عروق کرونر قلب، سکته مغزی و بیماری آلزایمر با مصرف مقدار زیاد کربوهیدرات ساده ارتباط دارد.

او همچنین توصیه کرد: مردان بعد از رسیدن به ۴۰ سالگی، خوردن فست فود، چیپس سیب زمینی، نان تست، نوشابه،قهوه سه در یک، ماکارونی و سوپ‌های فوری را متوقف کنند.

این کارشناس درباره خطرات این غذاها هشدار داد و گفت: این غذاها علاوه بر کالری بالایی که دارند، حاوی مواد افزودنی مصنوعی، طعم‌دهنده‌ها و مواد نگهدارنده هستند.

او همچنین خوردن غذاهای بیش از حد حاوی نمک را مضر دانست و گفت: خوردن این غذاها می‌تواند منجر به فشار خونبالا و افزایش خطر سکته‌های قلبی و مغزی شود.

این متخصص تغذیه همچنین خواستار کنار گذاشتن مصرف گوشت فرآوری شده به شکل سوسیس، بیکن و کالباس شد و توضیح داد: این غذاها حاوی مقادیر خطرناک و بالایی از نیترات، چربی ترانس و مواد نگهدارنده و برخی از افزودنی‌های دیگر هستند که برای سلامت انسان بسیار نامطلوب هستند.

او افزود: بسیاری از مطالعات پزشکی در مورد خوردن چنین محصولاتی هشدار می‌دهند، زیرا می‌توانند منجر به تعدادی از بیماری‌های کشنده مانند سرطان در انواع مختلف شوند.

پروفایل خبری کسب و کارهای منتخب

بارسانه های گزارش خبر

با رسانه ها

تیم خبری گزارش خبر

گروه حفاظتی پاس

روابط عمومی گروه پاس

تیم تامین حفاظت سازمان ها و اشخاص

سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات

سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات

برترین شرکت سرمایه گذاری تخصصی معدن و صنایع معدنی

گروه پیشرانان پیشرفت ایران

گروه پیشرانان پیشرفت ایران

بزرگترین پروژه های صنعتی کشور

دبستان پسرانه غیردولتی نهال اندیشه

دبستان نهال اندیشه

آموزش و تربیت علمی و کاربردی دانش آموزان

آهن و فولاد غدیر ایرانیان

آهن و فولاد غدیر ایرانیان

تامین آهن اسفنجی تولیدکنندگان فولاد در کشور

آکادمی تخصصی حسابداری بهشتی

آکادمی تخصصی حسابداری بهشتی

آموزش تخصصی دوره های حسابداری

شرکت تجلی معادن و فلزات

تجلی توسعه معادن و فلزات

نخستین شرکت پروژه محور در بازارسرمایه

رپورتاژ آگهی تریبون

تریبون

انتشار گسترده محتوا در رسانه گزارش خبر

روابط عمومی بانک آینده

روابط عمومی بانک آینده

بانک پیشرو در اقتصاد کشور

گروه سرمایه گذاری غدیر

گروه سرمایه گذاری غدیر

بزرگترین هلدینگ چندرشته ای در بازارسرمایه

سرآمد نوین

سرآمد نوین

پیشرو در نرم افزار های تخصص مالی بورس

وکیل اول

وکیل اول

پروانه وکالت ۲۵۸۰۱ کانون وکلای مرکز

بانک قرض الحسنه مهر ایران

بانک قرض الحسنه مهر ایران

تأمین مالی در چهارچوب تسهیلات قرض الحسنه

پروفایل خبری خبرنگاران منتخب

زهره کرمعلی

زهره کرمعلی

فعال حوزه ارتباطات و روابط عمومی

احمد باقری

احمد باقری

مدرس و مشاور حوزه ارتباطات، روابط عمومی و رسانه

میلاد فرخ پور

میلاد فرخ پور

فعال حوزه انفورماتیک

عباس ستایش گو

عباس ستایش گو

فعال و مشاوره خبری سازمان ها در سطح کشور

صدیقه طباطبایی

صدیقه طباطبایی

خبرنگار تحلیلی گزارش خبر

مهدی آشتیانی فرد

مهدی آشتیانی فرد

خبرنگار اختصاصی خبرگزاری گزارش خبر

وحید حاج سعیدی

وحید حاج سعیدی

فعال رسانه ای در استان گلستان

نورالله رنجبر

نورالله رنجبر

مدیر و مشاور روابط عمومی در امور هنری

ناهید مظفری

ناهید مظفری

مشاور رسانه ای در استان یزد

محمود صابری زاده

محمود صابری زاده

مدیر و مشاور تولید محتوا برای سازمان ها