دیابتی ها این میوه ها را با احتیاط مصرف کنند

یک انبه بزرگ حاوی ۴۵ گرم قند است که اگر می‌خواهید وزن خود یا مقدار قند مصرفی خود را کنترل کنید، بهترین گزینه برای شما نیست. احتمالاً بهتر است دو تکه بخورید و بقیه را برای بعد نگه دارید.
اشتراک گذاری:
لینک کوتاه
تصویر دیابتی ها این میوه ها را با احتیاط مصرف کنند

به گزارش خبرنگاران زندگی و سرگرمی گزارش خبر، مصرف برخی میوه ها برای بیماران دیابتی می تواند اثرات مخربی داشته باشد که به برخی از این میوه ها به جهت قند بالا ی آن می پردازیم.

انگور

یک فنجان انگور حاوی حدود ۲۳ گرم قند است که برای چیز‌هایی که به راحتی می‌توان جوید کافی است.

گیلاس

یک لیوان گیلاس حاوی ۱۸ گرم قند است و اگر یک کاسه بزرگ را با آن پر کنید، می‌توانید همه آن را با خیال راحت بخورید. میان وعده خود را از قبل اندازه بگیرید تا دقیقاً بدانید چقدر قند دریافت خواهید کرد.

گلابی

یک دانه متوسط ​​گلابی دارای ۱۷ گرم قند است. اگر می‌خواهید قند خود را کاهش دهید، همه آن را نخورید، فقط چند برش را در کنار مقداری شیرکم چرب یا سالاد خود بخورید.

هندوانه

یک برش متوسط ​​از این میوه تابستانی حاوی ۱۷ گرم قند است. همانطور که از نامش پیداست این میوه، پر از آب است و حاوی مواد معدنی خاصی به نام الکترولیت است که بدن شما پس از مدتی در معرض نور خورشید برای شارژ مجدد به آن نیاز دارد. سعی کنید فقط یک یا دو تکه از آن را بخورید.

زیتون

دو عدد زیتون با اندازه متوسط ​​دارای ۱۶ گرم قند است. اگر سعی می‌کنید میزان مصرف قند خود را زیر نظر داشته باشید، ممکن است مقداری پنیر را خرد کرده و مقداری انجیر را برای یک وعده غذایی غنی از پروتئین روی آن پخش کنید.

موز

یک موز متوسط ​​دارای ۱۴ گرم قند است. اگر این مقدار بیشتر از آنچه از نیاز شما به نظر می‌رسد، نصف آن را در غلات صبحانه خود برش دهید یا یک تکه کوچک را در وسط ساندویچ کره بادام زمینی له کنید.

در ادامه همچنین میوه‌هایی که دارای قند کمتری نسبت به سایر میوه‌ها هستند، ذکر کرده است:

آووکادو

همه میوه‌ها دارای طعم شیرین نیستند. یک آووکادو کامل فقط ۱.۳۳ گرم قند دارد. آن را در سالاد بگذارید، روی نان تست بریزید و از آن لذت ببرید.

اما آووکادو در حالی که قند کمی دارد، کالری بالایی نیز دارد، بنابراین شاید ایده خوبی نباشد که آن را به یک عادت روزانه تبدیل کنید.

گواوا

هر میوه گووا حاوی ۵ گرم شکر و حدود ۳ گرم فیبر است -بیشتر از آنچه از یک وعده برنج قهوه‌ای یا یک تکه نان سبوس دار دریافت می‌کنید. اگر گواوا را به همراه پوست به اسموتی‌های خود اضافه کنید، فیبر بیشتری دریافت خواهید کرد.

تمشک

این میوه حاوی مقدار زیادی فیبر، حدود ۸ گرم در هر فنجان - و فقط ۵ گرم قند است. فیبر برای هضم خوب غذا مناسب است و می‌تواند به شما کمک کند با کالری کمتری احساس سیری کنید.

طالبی

یک برش متوسط ​​طالبی حاوی حدود ۵ گرم قند - و تنها ۲۳ کالری است.

میوه پاپایا

نصف یک دانه کوچک پاپایا حاوی ۶ گرم قند است؛ بنابراین نیمی از آن‌ها برای خوردن در یک زمان کافی است.

توت فرنگی

یک لیوا توت فرنگی کامل فقط ۷ گرم قند دارد. آن را به سالاد اضافه کنید و آن را باشیرتازه یا بستنی میل کنید.

پروفایل خبری کسب و کارهای منتخب

بارسانه های گزارش خبر

با رسانه ها

تیم خبری گزارش خبر

گروه حفاظتی پاس

روابط عمومی گروه پاس

تیم تامین حفاظت سازمان ها و اشخاص

سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات

سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات

برترین شرکت سرمایه گذاری تخصصی معدن و صنایع معدنی

گروه پیشرانان پیشرفت ایران

گروه پیشرانان پیشرفت ایران

بزرگترین پروژه های صنعتی کشور

دبستان پسرانه غیردولتی نهال اندیشه

دبستان نهال اندیشه

آموزش و تربیت علمی و کاربردی دانش آموزان

آهن و فولاد غدیر ایرانیان

آهن و فولاد غدیر ایرانیان

تامین آهن اسفنجی تولیدکنندگان فولاد در کشور

آکادمی تخصصی حسابداری بهشتی

آکادمی تخصصی حسابداری بهشتی

آموزش تخصصی دوره های حسابداری

شرکت تجلی معادن و فلزات

تجلی توسعه معادن و فلزات

نخستین شرکت پروژه محور در بازارسرمایه

رپورتاژ آگهی تریبون

تریبون

انتشار گسترده محتوا در رسانه گزارش خبر

روابط عمومی بانک آینده

روابط عمومی بانک آینده

بانک پیشرو در اقتصاد کشور

گروه سرمایه گذاری غدیر

گروه سرمایه گذاری غدیر

بزرگترین هلدینگ چندرشته ای در بازارسرمایه

سرآمد نوین

سرآمد نوین

پیشرو در نرم افزار های تخصص مالی بورس

وکیل اول

وکیل اول

پروانه وکالت ۲۵۸۰۱ کانون وکلای مرکز

بانک قرض الحسنه مهر ایران

بانک قرض الحسنه مهر ایران

تأمین مالی در چهارچوب تسهیلات قرض الحسنه

پروفایل خبری خبرنگاران منتخب

زهره کرمعلی

زهره کرمعلی

فعال حوزه ارتباطات و روابط عمومی

احمد باقری

احمد باقری

مدرس و مشاور حوزه ارتباطات، روابط عمومی و رسانه

میلاد فرخ پور

میلاد فرخ پور

فعال حوزه انفورماتیک

عباس ستایش گو

عباس ستایش گو

فعال و مشاوره خبری سازمان ها در سطح کشور

صدیقه طباطبایی

صدیقه طباطبایی

خبرنگار تحلیلی گزارش خبر

مهدی آشتیانی فرد

مهدی آشتیانی فرد

خبرنگار اختصاصی خبرگزاری گزارش خبر

وحید حاج سعیدی

وحید حاج سعیدی

فعال رسانه ای در استان گلستان

نورالله رنجبر

نورالله رنجبر

مدیر و مشاور روابط عمومی در امور هنری

ناهید مظفری

ناهید مظفری

مشاور رسانه ای در استان یزد

محمود صابری زاده

محمود صابری زاده

مدیر و مشاور تولید محتوا برای سازمان ها