حسین حیدریان فعال رسانه ای:

آموزش و پرورش کاربردی، بال های صنعت و اقتصاد کشور

وقتی آموزش پایه ای به سمت و سوی کاربردی شدن روی آورد فرد متخصصی راداریم که فقط تجربه کاری ندارد اما با آموزش های درست و کاربردی تخصص را به طور واقعی فرا گرفته که اشتغال و فعال شدن چرخه درآمدی و اقتصادی زندگیش را به همراه داشته و فرد دراین حالت دیگر مدرک گرا و دنبال کاغذ نخواهد بود.
اشتراک گذاری:
لینک کوتاه
تصویر آموزش و پرورش کاربردی، بال های صنعت و اقتصاد کشور

به گزارش خبر، حسین حیدریان فعال رسانه و سردبیر پایگاه خبری گزارش خبر در یادداشتی با موضوع "آموزش و پرورش کاربردی، بال های صنعت و اقتصاد کشور" آورده است؛

آموزش کاربردی که نتیجه اش پرورش موثر و کارآمد است می تواند عامل مهمی باشد در شکل گیری زیر ساخت های مهم و عظیم صنعتی و علمی ،بلاخص رشد مراکز دانش بنیان چرا که تکیه گاه قوی و موثری از آموزش پایه به همراه دارند.

وقتی آموزش های پایه کاربردی و درست انتقال یابد فراگیری آموزش های بعدی در مقاطع بالاتر راحت تر خواهد بود یعنی فرد در اجتماع درک و شناخت کافی پیدا می کند؛آموزشی را که فرا گرفته چگونه می تواند در چرخه صنعتی کشور استفاده کند و تولید محصول و در کنار آن صادرات داشته باشد.

همین امر است که می شود رونق اقتصادی کشور با تکیه بر آموزش کاربردی،از جنبه و وجه دیگری هم که می توان به این موضوع نظاره کرد این است که اگر آموزش ها کاربردی و به طور واقعی در جامعه مورد نیاز باشد فرد در جامعه با شوق و ذوق بیش تری به فکر ادامه تحصیل می افتد که چرا می بیند آموزش و یادگیری در زندگی و جامعه برایش کار آمد بوده است.

همین امر و در کنارش شوق و ذوق ادامه به تحصیل باعث می‌شود فراگیری مباحث کاربردی تردر مقاطع بالاتر ریشه ای بیاموزد.

چرا که خواست خود فرد براین موضوع است چرا که به طور دقیق تر فرد نظاره آموزشی را که فراگرفته اشتغالش را به همراه داشته (در حوزه های مختلف بسته نوع آموزش و نیاز جامعه)در نهایت فعال شدن چرخه درآمدی و اقتصادی زندگی اش، بنابراین وقتی آموزش پایه ای به سمت و سوی کاربردی شدن روی آورد فرد متخصصی راداریم که فقط تجریه کاری ندارد اما با آموزش های درست و کاربردی تخصص را به طور واقعی فرا گرفته که اشتغال و فعال شدن چرخه درآمدی و اقتصادی زندگیش را به همراه داشته و فرد در حالت دیگر فردی مدرک گرا و دنبال کاغذ نخواهد بود.

برای تفهیم کامل مطلب به ذکر یک مثال بسنده می کنم ؛

وقتی فرد آموزه خود را به خوبی نیاموزد در ادامه در صنعت هم به کار گرفته شود چون خوب آموزه ها را فرا نگرفته حالا به هردلیل موجود چه انتقال کیفیت مطلب پایین بوده یا اصلا علاقه ای برای یادگیری نبوده فقط از صرف گرفتن یک مدرک بوده است.

همین می‌شود که ما افراد کثیری را در جامعه داریم که مدرک دارند اما سواد انجام کار را ندارند که بتوانند به طور مثال که کالا تولید شده را که در خارج از کشور تولید و وارد می شود نتواند در کشور خودش تولید کند به این دلیل که دانش فنی اش را نداریم همین جاست که باید گفت دانش فنی هرچیزی نشر گرفته از آموزه های کاربردی است با چاشنی فرمول های علمی هر حوزه .

بنابراین وقتی آموزه ها ریشه ای و کاربردی فرا نگرفته باشد هم نمی تواند درک مباحث پیشرفته و دانش فنی یک محصول داشته باشد حال در ادامه اتفاقی می افتد و در حال حاظر در حال انجام است همین است که ما برای رفع نیاز کشور به کالا یا دانش مورد نظر به کارشناس های کشور های همسایه تکیه میکنیم و یا راحت تر و کاری بی زحمت تر با هزینه ارزی و خروج ارز از کشور که باعث سست شدن بنیان های اقتصادی کشور می شود کالا را وارد میکنیم پس بازهم به این می رسیم که تا آموزش و پرورش ما کاربردی نباشد عینا به مانند ضرب المثل قدیمی و زیباییست که می گوید خشت اول چون نهد معمار کج تا ثریا می رود دیوار کج.

البته درپایان این را هم اشاره کنم کم نیستن افراد تحصیل کرده‌ای که سواد واقعی دارند اما با توجه به نیاز کشور در حوزه های مختلف به ویژه صنایع مختلف که اگر چرخشان بچرخد چرخ اقتصادی و درآمد زایی کشور را به همراه داشته کمبود نیروی متخصص کاربلد داریم.

بنابراین بهتر است تمام آموزش کشور چه دولتی و چه خصوصی و یا تحت هر عنوان دیگر به سمت و سوی کاربردی شدن برود چرا که که این در صد کم از آموزش یافته های متخصص و کاربلد آن هم خارج شده از مرکز آموزشی ،علمی و دانشگاه خاص (اعم از مدارس خاص ،دانشگاه تهران،دانشگاه شریف و سایر دانشگاه ها و مراکز آموزشی و علمی برجسته موجود )جوابگو کشوری با این همه منابع وسیع نخواهد بود.

پروفایل خبری کسب و کارهای منتخب

بارسانه های گزارش خبر

با رسانه ها

تیم خبری گزارش خبر

گروه حفاظتی پاس

روابط عمومی گروه پاس

تیم تامین حفاظت سازمان ها و اشخاص

سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات

سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات

برترین شرکت سرمایه گذاری تخصصی معدن و صنایع معدنی

گروه پیشرانان پیشرفت ایران

گروه پیشرانان پیشرفت ایران

بزرگترین پروژه های صنعتی کشور

دبستان پسرانه غیردولتی نهال اندیشه

دبستان نهال اندیشه

آموزش و تربیت علمی و کاربردی دانش آموزان

آهن و فولاد غدیر ایرانیان

آهن و فولاد غدیر ایرانیان

تامین آهن اسفنجی تولیدکنندگان فولاد در کشور

آکادمی تخصصی حسابداری بهشتی

آکادمی تخصصی حسابداری بهشتی

آموزش تخصصی دوره های حسابداری

شرکت تجلی معادن و فلزات

تجلی توسعه معادن و فلزات

نخستین شرکت پروژه محور در بازارسرمایه

رپورتاژ آگهی تریبون

تریبون

انتشار گسترده محتوا در رسانه گزارش خبر

روابط عمومی بانک آینده

روابط عمومی بانک آینده

بانک پیشرو در اقتصاد کشور

گروه سرمایه گذاری غدیر

گروه سرمایه گذاری غدیر

بزرگترین هلدینگ چندرشته ای در بازارسرمایه

سرآمد نوین

سرآمد نوین

پیشرو در نرم افزار های تخصص مالی بورس

وکیل اول

وکیل اول

پروانه وکالت ۲۵۸۰۱ کانون وکلای مرکز

بانک قرض الحسنه مهر ایران

بانک قرض الحسنه مهر ایران

تأمین مالی در چهارچوب تسهیلات قرض الحسنه

پروفایل خبری خبرنگاران منتخب

زهره کرمعلی

زهره کرمعلی

فعال حوزه ارتباطات و روابط عمومی

احمد باقری

احمد باقری

مدرس و مشاور حوزه ارتباطات، روابط عمومی و رسانه

میلاد فرخ پور

میلاد فرخ پور

فعال حوزه انفورماتیک

عباس ستایش گو

عباس ستایش گو

فعال و مشاوره خبری سازمان ها در سطح کشور

صدیقه طباطبایی

صدیقه طباطبایی

خبرنگار تحلیلی گزارش خبر

مهدی آشتیانی فرد

مهدی آشتیانی فرد

خبرنگار اختصاصی خبرگزاری گزارش خبر

وحید حاج سعیدی

وحید حاج سعیدی

فعال رسانه ای در استان گلستان

نورالله رنجبر

نورالله رنجبر

مدیر و مشاور روابط عمومی در امور هنری

ناهید مظفری

ناهید مظفری

مشاور رسانه ای در استان یزد

محمود صابری زاده

محمود صابری زاده

مدیر و مشاور تولید محتوا برای سازمان ها