روحانی: هنوز به اوج پیک چهارم نرسیده‌ایم

رئیس جمهور گفت: کسی به‌دنبال علت‌های غلط نگردد و من به عنوان مسئول ستاد ملی مقابله با کرونا و رئیس‌جمهور به مردم ایران می‌گویم که عامل اصلی مشکل ما در این روزها ورود ویروس انگلیسی به داخل کشور است که از عراق وارد کشور شده است.
اشتراک گذاری:
لینک کوتاه
تصویر روحانی: هنوز به اوج پیک چهارم نرسیده‌ایم

به گزارش خبرنگاران جامعه گزارش خبر، حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهور در آیین افتتاح طرح‌های صنایع پتروشیمی وزارت نفت در استان‌های فارس (مهر)، بوشهر (عسلویه) و مرکزی (شازند) که به‌صورت ویدیو کنفرانس برگزار شد، طی سخنانی درباره پیک چهارم کرونا که اوج گرفته و تعداد مرگ ومیرها را به بالای 300 نفر و آمار مبتلایان را به بیش از 25000 نفر رسانده است، اظهار داشت: باید توجه داشته باشیم که هنوز به اوج این پیک نرسیده‌ایم و هفته آینده در برخی استان‌ها شرایط سخت‌تری خواهیم داشت.

وی افزود: امیدواریم از این پیک خارج شویم و اگر جهش این ویروس نبود، ما این پیک را در کشور نداشتیم و ویروس انگلیسی از عراق وارد خوزستان و از آن‌جا وارد استان‌های هم‌جوار شده و بعد نیز به سراسر کشور کشید. این ویروس شدت عمل نشان می‌دهد و با سرعت منتقل می‌شود و با ویروس ووهان متفاوت است؛ این اساس مشکل ما در پیک چهارم است. کسی به‌دنبال علت‌های غلط نگردد و من به عنوان مسئول ستاد ملی مقابله با کرونا و رئیس‌جمهور به مردم ایران می‌گویم که عامل اصلی مشکل ما در این روزها ورود ویروس انگلیسی به داخل کشور است که از عراق وارد کشور شده است.

رئیس‌جمهور گفت: البته همیشه مراسماتی مانند عروسی و آیین‌های ملی مانند عید، سفرها، ترددها و دورهمی‌ها تأثیرگذار است و هرجا مقداری رعایت‌ها کاهش یابد، دچار مشکل می‌شویم و باید دست‌به‌دست هم بدهیم تا در اسرع وقت از این پیک عبور کنیم.

روحانی به مسئله واکسن کرونا پرداخت و خاطر نشان کرد: امروز یک کلید برای حل مسئله، واکسن است و باید انواع واکسن‌هایی که می‌تواند وارد شود به کشور بیاید و اتفاقا شرکت‌های خصوصی راحت‌تر می‌توانند واکسن را وارد کنند و نمی‌توانیم منتظر واکسن داخلی در فصل تابستان باشیم و باید در فصل بهار از واکسن‌های خارجی استفاده کنیم و اگر هر شرکت و موسسه‌ای برای واردات واکسن کوچک‌ترین مشکلی دارد، مستقیما به دفتر رئیس‌جمهور نامه بنویسد و من مستقیما مسئله را دنبال می‌کنم و می‌تواند میلیون‌ها دوز واکسن وارد کشور شود.

وی هم‌چنین خاطر نشان کرد: ما در مدت باقی‌مانده دولت که حدود 100 روز می‌باشد 4 هدف مهم داریم؛ باید برای سلامت مردم اقدامات جدی‌تری انجام بدهیم و البته بخشی از این اقدامات مربوط به خرید و واردات واکسن و انجام واکسیناسیون است تا مردم آرامش بیشتری داشته باشند. اگر واکسن در سطح وسیعی تزریق شود و حدود 60 الی 70 درصد مردم واکسن بزنند، زنجیره‌ی را قطع کرده‌ایم، ولو اینکه ویروس بازهم باشد و البته امسال باید پروتکل‌ها را کماکان مراعات کنیم.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه مسئله بعدی شکستن تحریم است، تصریح کرد: الان سربازان مقدم دیپلماسی ما در وین هستند و تلاش می‌کنند؛ برای ما مهم نیست که دشمن چه زمانی به عقل برمی‌گردد و در برابر قانون تواضع می‌کند ولی یقین داریم راهی جز این برای آمریکا و سایر کشورهای برجام وجود ندارد. تنها راه موجود این است که به قطعنامه 2231 و توافق برجام به صورت کامل بازگردند و ما در این‌صورت بعد از راستی‌آزمایی که خیلی هم طول نمی‌کشد به به‌طور کامل به تعهدات‌مان برمی‌گردیم.

روحانی ادامه داد: این اظهار نگرانی که در اروپا و آمریکا که درباره غنی‌سازی 60 درصدی ما می‌شود و برخی‌شان گفتند "غنی‌سازی 60 درصد یعنی با یک حرکت به 90 درصد رسیدن" و فرض کنید که به غنی‌سازی 90 درصد هم رسیدیم و چیزی که در سر دارید که مسیر را بمب اتم هموار می‌کنیم، فرض شماست و البته همین امروز اگر اراده کنیم می‌توانیم غنی‌سازی 90 درصدی داشته باشیم اما از اول گفتیم که فعالیت هسته‌ای ما صلح‌آمیز است و دنبال بمب هسته‌ای نیستیم و شماها سال‌ها دنبال بمب هسته‌ای بودید و آن‌را انبار و ذخیره کردید و هر سال هم بمب جدید می‌سازید؛ درباره ملت ایران حرف نزنید.

وی با بیان اینکه هر روزی که آن‌ها به تعهدات خود بازگردند، ما بلافاصله به تعهدات‌مان در برجام بازمی‌گردیم، اظهار داشت: تا پایان زمان برجام هر مقدار که باقی‌مانده، غنی‌سازی ما بیش از 3.67 نخواهد بود و این میزان 60 درصد و 20 درصد متوقف می‌شود و آن‌ها به تعهدات خود بازگردند و خواهند دید که ایران به تمام تعهداتش پایبند است و ایران در عمل نیز این را نشان داده که وقتی قول می‌دهد، مردانه پای آن ایستاده است و آن‌ها نشان دادند که قول‌شان بی‌اعتبار است.

رئیس‌جمهور با اشاره به اولویت بعدی دولت در مهلت باقی‌مانده، خاطر نشان کرد: موضوع بعدی پایان بخشیدن به طرح‌های مهم تولیدی است که در 100 روز پیش رو امکان‌پذیر خواهد بود.

روحانی گفت: مسئله چهارم نیز معیشت مردم است و در آغاز ماه مبارک رمضان یک بسته‌ی حمایت معیشتی جدید پرداخت کردیم و تا پایان دولت می‌کوشیم برای معیشت مردم هر کاری که می‌توانیم را انجام دهیم.

وی بیان کرد: در سال‌های اخیر در دهه 90 که تقریبا متعلق به دولت یازدهم و دوازدهم است، دوبار در دنیای سیاست و دیپلماسی به میدان آمدیم و هر دوبار نیز دشمنان‌مان را شکست دادیم و اگر بگوییم "این دهه، دهه‌ی پیروزی، نجات ملی و پیشرفت در کشور، جهش در تولید و توسعه بوده"، اشتباه نگفته‌ایم و کار عظیمی انجام شده است.

رئیس‌جمهور گفت: دشمن در این سه سال جنگ اقتصادی می‌خواست ما را از ارزآوری محروم کند و جلوی فروش نفت را بگیرد و فکر می‌کرد دولت از کجا می‌تواند ارز تهیه کند تا کالای ضروری را وارد کند؟ صادرات غیرنفتی ما به صحنه آمد و یکی از این‌ها بخش پتروشیمی بود و حدود 90 درصد ارزی که در سال 99 در سامانه نیما عرضه شد، از طریق پتروشیمی بود. صادرات غیرنفتی ما حدود 35 میلیارد دلار بود که این رقم بزرگی است و پتروشیمی یکی از صنایع خط مقدم برای جنگ اقتصادی بوده و به صحنه آمده است.

روحانی هم‌چنین در ابتدای این مراسم فرمان بهره‌برداری رسمی از واحد استحصال C2+ (سی‌تو پلاس) پالایشگاه پارسیان سپهر در شهرستان مهر استان فارس، واحد تفکیک C2+ (سی‌تو پلاس) این پالایشگاه در عسلویه استان بوشهر، اولین واحد تولید کاتالیست پلی پروپیلن کشور و اولین واحد تولید کاتالیست پلی اتیلن سنگین با تکنولوژی CX در شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی شازند اراک را صادر کرد.

برای اجرای این طرح‌ها 1023 میلیون دلار، معادل 25 هزار میلیارد تومان از سوی بخش خصوصی سرمایه‌گذاری شده و با آغاز فعالیت رسمی آن‌ها برای حداقل 850 نفر به شکل مستقیم اشتغال پایدار ایجاد خواهد شد.

پروفایل خبری کسب و کارهای منتخب

بارسانه های گزارش خبر

با رسانه ها

تیم خبری گزارش خبر

گروه حفاظتی پاس

روابط عمومی گروه پاس

تیم تامین حفاظت سازمان ها و اشخاص

سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات

سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات

برترین شرکت سرمایه گذاری تخصصی معدن و صنایع معدنی

گروه پیشرانان پیشرفت ایران

گروه پیشرانان پیشرفت ایران

بزرگترین پروژه های صنعتی کشور

دبستان پسرانه غیردولتی نهال اندیشه

دبستان نهال اندیشه

آموزش و تربیت علمی و کاربردی دانش آموزان

آهن و فولاد غدیر ایرانیان

آهن و فولاد غدیر ایرانیان

تامین آهن اسفنجی تولیدکنندگان فولاد در کشور

آکادمی تخصصی حسابداری بهشتی

آکادمی تخصصی حسابداری بهشتی

آموزش تخصصی دوره های حسابداری

شرکت تجلی معادن و فلزات

تجلی توسعه معادن و فلزات

نخستین شرکت پروژه محور در بازارسرمایه

رپورتاژ آگهی تریبون

تریبون

انتشار گسترده محتوا در رسانه گزارش خبر

روابط عمومی بانک آینده

روابط عمومی بانک آینده

بانک پیشرو در اقتصاد کشور

گروه سرمایه گذاری غدیر

گروه سرمایه گذاری غدیر

بزرگترین هلدینگ چندرشته ای در بازارسرمایه

سرآمد نوین

سرآمد نوین

پیشرو در نرم افزار های تخصص مالی بورس

وکیل اول

وکیل اول

پروانه وکالت ۲۵۸۰۱ کانون وکلای مرکز

بانک قرض الحسنه مهر ایران

بانک قرض الحسنه مهر ایران

تأمین مالی در چهارچوب تسهیلات قرض الحسنه

پروفایل خبری خبرنگاران منتخب

زهره کرمعلی

زهره کرمعلی

فعال حوزه ارتباطات و روابط عمومی

احمد باقری

احمد باقری

مدرس و مشاور حوزه ارتباطات، روابط عمومی و رسانه

میلاد فرخ پور

میلاد فرخ پور

فعال حوزه انفورماتیک

عباس ستایش گو

عباس ستایش گو

فعال و مشاوره خبری سازمان ها در سطح کشور

صدیقه طباطبایی

صدیقه طباطبایی

خبرنگار تحلیلی گزارش خبر

مهدی آشتیانی فرد

مهدی آشتیانی فرد

خبرنگار اختصاصی خبرگزاری گزارش خبر

وحید حاج سعیدی

وحید حاج سعیدی

فعال رسانه ای در استان گلستان

نورالله رنجبر

نورالله رنجبر

مدیر و مشاور روابط عمومی در امور هنری

ناهید مظفری

ناهید مظفری

مشاور رسانه ای در استان یزد

محمود صابری زاده

محمود صابری زاده

مدیر و مشاور تولید محتوا برای سازمان ها