فرمول و قوانین بازی اسم فامیل

بازی اسم فامیل یکی از بهترین و مهیج ترین بازی ها در دورهمی ها می باشد که رده سنی خاصی ندارد و تنها وسایل مورد نیاز برای این بازی کاغذ و خودکار است.
اشتراک گذاری:
لینک کوتاه
تصویر فرمول و قوانین بازی اسم فامیل

به گزارش خبرنگاران زندگی و سرگرمی گزارش خبر، وقتی که یک دورهمی با بچه های فامیل یا دوستان داریم و تعداد زیاد است همیشه به فکر یک بازی و سرگرمی می افتیم و هرکسی پیشنهادی برای بازی میدهد ولی بیشترین پیشنهاد مطمئنا مریوط به بازی پرطرفدار و محبوب اسم فامیل است که همه ی ما در کودکیمان و حتی در بزرگسالی نیز بارها و بارها با این بازی خاطره ساخته ایم و لبخند را مهمان لبهایمان کرده ایم.

بازی اسم فامیل

یک بازی راحت و سریع و بدون نیاز به وسایل پیچیده که می تواند یک محیط ساکت را تبدیل به محفلی پراز هیاهو و شادی کند. پیشنهاد می کنیم برای بار چندم این بازی نشاط آور را انجام دهید و لذت ببرید.

بازی اسم فامیل چون به وسایل و لوازم خاصی نیاز ندارد و وسایل لازم را زود می توان تهیه کرد برای همین پرطرفدار است چرا که در هر خانه ای می توان خودکار و مداد و کاغذ پیدا کرد.

این بازی به گروه یا طبقه ی خاصی اختصاص ندارد بلکه همه در هرسنی و هر جنسی می توانند این بازی مهیج و نشاط آور را انجام دهند و لحظات خوب و خوشی را برای ساعاتی رقم بزنند البته در این بازی هرچه تعداد افراد، بیشتر باشد هیجان و جذابیت بازی نیز دو چندان می شود.

بازی اسم فامیل

وقتی در بزرگسالی این بازی را انجام می دهیم تمام خاطرات شیرین کودکیمان دوباره زنده و تداعی می شود خاطراتی که بازیگران آنها دختر خاله، پسرخاله، دختر عمه، پسر عمه ها و ... بودند.

در این بازی لازم نیست که بزرگترها هم حتما بازی را انجام دهند بلکه با حضور در کنار بچه ها و کمک و تقلب رساندن به آنها نیز می توانند نقشی پر رنگ در بازی ایجاد کنند که این نیز به هیجان و جذابیت هرچه بیشتر بازی می افزاید.

وقتی بزرگتری به یکی از بازیکنان کمک می کند حتما با اعتراض دیگری مواجه می شود که این نیز هیجان را بیشتر و بازی را زیباتر می کند این بازی با وجود یک خودکار و کاغذ و چند نفر یا حتی دو نفر می تواند شکل بگیرد. در این قسمت سرگرمیگزارش خبر شما را با تکنیک های انجام بازی اسم فامیل آشنا می کند.

فضای بازی

انجام این بازی نیازی به فضا و مکان خاصی ندارد و در هر مکان و هر زمانی که دورهمی داشتید می توانید انجام بدهید و اگر قانون بازی این باشد که کسی تقلب نکند شرکت کنندگان می توانند روی مبل یا میز یا روی زمین با فاصله بنشینند.

اهداف بازی اسم فامیل

اهداف بازی

بازی اسم و فامیل علاوه بر اینکه یک بازی مفرح است موجب بالا رفتن سرعت عمل، تمرکز و دقت نیز می گردد و چون با حروف الفبا و کلمات انجام می شود دامنه ی لغات و اطلاعات عمومی فرد نیز مورد سنجش قرار می گیرد. این بازی با هر تعداد افراد می تواند انجام گیرد از دو نفر گرفته تا ده نفر یا بیشتر. تعداد هرچه بیشتر باشد هیجان بازی نیز بالا می رود.

قوانین و چگونگی بازی اسم فامیل

سایت نمناک برای برقراری تعادل بازی دو روش را برای شما ارائه می کند.روش اول به این طریق است که همه افراد در بازی شرکت کنند اما به کوچکترهای شرکت کننده در بازی نیز کمک کنند.

روش دوم هم اینطور است که اگر تعداد شرکت کننده در بازی بیشتر بود به دو یا سه گروه سنی تقسیم شوند تا بازیکنان هر کدام در گروه سنی خود بازی کنند و بعد از چند دست بازی ضعیف و قوی ترین گروها مشخص گردد و بعد افراد با گروههای بزرگتر به رقابت بپردازند.

قبل از شروع بازی، بازیکنان باید در کاغذشان یک جدول برای نوشتن اسم و فامیل و ... رسم کنند البته اگر نخواستند نیز جدول را می توانند رسم نکنند.

جدول اسم فامیل

افراد با هم مشورت می کنند و تصمیم می گیرند که در جدول کدام موضاعات را بنویسند اکثرا این موارد در جدول نوشته میشوند:

  • اسم
  • فامیل
  • میوه
  • غذا
  • نام شهر
  • نام کشور
  • رنگ
  • نام گل
  • نام اشیا
  • نام ماشین ( دلخواه )
  • نام افراد مشهور ( دلخواه )
  • و...

البته اگر اعضا موافق یا مخالف بعضی از موارد باشند می توان حذف یا اضافه کرد و یا قسمت انتخاب اسم می توان شرط کرد که وقتی نوبت کسی برای انتخاب حروف الفبا باشد مشخص کند که اسم از بین اسم دختر یا از اسم پسر انتخاب شود که این مورد به جذاب شدن بازی می افزاید.

شروع بازی

پس از رسم جدول بازیکنان باید به ترتیب حروف الفبای مورد نظر خود را مشخص کنند وقتی که فردی حرف الفبای مورد نظر خود را گفت طبق آن حرف جدول باید نوشته شود. همه ی بازکنان فقط یک بار حق انتخاب حرف الفبا را دارند و اگر زمان بیشتری به بازی اختصاص داده شد می توانند دوباره هرکدام هر حرفی را که خواستند انتخاب کنند.

هر کسی که زودتر از بقیه تمام کرد با گفتن کلمه "استپ" دیگران را از نوشتن منع می کند و آنها باید دست از نوشتن بکشند و همه برگه ها را در وسط قرار دهند تا تقلبی صورت نگیرد و به نوشته ها امتیاز بدهند و اگر کسی بعد از گفتن کلمه "استپ" به نوشتن ادامه دهد تقلب محسوب شده و از امتیازش کسر می گردد.

نحوه بازی اسم فامیل

نحوه ی امتیاز دهی

در این بازی روش امتیاز دهی بدینگونه است که به هر پاسخ درست ده امتیاز تعلق می گیرد و اگر یک کلمه با دیگر بازیکنان مشترک نوشته شود امتیازپنج تعلق می گیرد بعنوان مثال :

در قسمت اسم با حرف کاف اگر سه نفر کریم بنویسند به هر کدام پنج امتیاز داده می شود و اگر غیر تکراری باشد امتیاز ده تعلق می گیرد. بنابراین هر چه کلمات نوشته شده منحصر به فرد باشد احتمال برنده شدن نیز افزایش می یابد.

روش نوین بازی اسم فامیل

در روش نوین بازی مهیج اسم فامیل پنج دسته کارت وجود دارد که هرکدام را به طور مجزا مورد بررسی قرار می دهیم:

1. در دسته ی اول سه کارت با عنوان های شروع کننده، ارشد و حسابدان وجود دارد. کارت شروع کننده به این معنی است که بازی را شروع می کند این کارت هم می تواند به طور ثابت دست یکی از بازیکنان باشد یا بین دیگر بازیکنان دست به دست شود.

کارت ارشد در دست بازیکنی قرار می گیرد که اشراف کاملی بر بازی دارد و دامنه ی لغات گسترده تری نسبت به سایرین دارد و کارت حسابدان به کسی تعلق میگیرد که مسئول محاسبه ی امتیازات بازیکنان را بر عهده دارد.

کارت بازی اسم فامیل

2. دسته ی دوم کارت هایی هستند که سرانجام یک راند از بازی را تعیین میکنند و این یعنی اینکه بر روی کارت های مختلف کلماتی نوشته شده است که در واقع هدف از انجام آن دور بازی را رقم می زند.

3. در گروه سوم کارت ها، ستون های بازی با برگه هایی با عناوین متنوع نشان داده می شود. به طور مثال روی این برگه ها عنوان هایی مثل:غذا، فعل، نوشیدنی و ... نوشته شده است. در این دور از بازی شخص آغاز کننده موظف است با توافق اعضای دیگر تعدادی از کارت ها را به طور اتفاقی انتخاب کند و عنوان آن را نیز اعلام کند و سپس فرصت بدهد تا بازیکنان دیگر طی مدت زمان تعیین شده اقدام به نوشتن واژه مد نظر خود بکنند.

4. روی کارت های مختلف دسته چهارم نیز لیستی از مفاهیم متنوع مثل نام بازیگر، گل، نام فیلم و ... نوشته شده است که طبق روال دسته سوم کارت ها، با موافقت سایر اعضای گروه به طور اتفاقی یا ترتیبی توسط فرد آغاز کننده بازی یکی پس از دیگری انتخاب و اعلام می شود و افراد وظیفه دارند که در مدت زمان معین لیست مورد نظر خود را کامل کنند.

5. و در نهایت گروه پنجم کارت ها که داخل آنها حروف الفبا بر اساس مشخصه و نوع حرف نوشته شده است. شخصی که برگه آغاز کننده را در اختیار خود دارد بایستی اقدام به انتخاب یکی از کارت ها کرده و اعلام کند که حرف مشخص شده باید در کدام بخش واژه که شامل بخش ابتدایی ، وسط کلمه و انتهایی می باشد، قرار بگیرد.

نظرات شما ( 1 نظر )

النا
خوب

    پروفایل خبری کسب و کارهای منتخب

    بارسانه های گزارش خبر

    با رسانه ها

    تیم خبری گزارش خبر

    گروه حفاظتی پاس

    روابط عمومی گروه پاس

    تیم تامین حفاظت سازمان ها و اشخاص

    سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات

    سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات

    برترین شرکت سرمایه گذاری تخصصی معدن و صنایع معدنی

    گروه پیشرانان پیشرفت ایران

    گروه پیشرانان پیشرفت ایران

    بزرگترین پروژه های صنعتی کشور

    دبستان پسرانه غیردولتی نهال اندیشه

    دبستان نهال اندیشه

    آموزش و تربیت علمی و کاربردی دانش آموزان

    آهن و فولاد غدیر ایرانیان

    آهن و فولاد غدیر ایرانیان

    تامین آهن اسفنجی تولیدکنندگان فولاد در کشور

    آکادمی تخصصی حسابداری بهشتی

    آکادمی تخصصی حسابداری بهشتی

    آموزش تخصصی دوره های حسابداری

    شرکت تجلی معادن و فلزات

    تجلی توسعه معادن و فلزات

    نخستین شرکت پروژه محور در بازارسرمایه

    رپورتاژ آگهی تریبون

    تریبون

    انتشار گسترده محتوا در رسانه گزارش خبر

    روابط عمومی بانک آینده

    روابط عمومی بانک آینده

    بانک پیشرو در اقتصاد کشور

    گروه سرمایه گذاری غدیر

    گروه سرمایه گذاری غدیر

    بزرگترین هلدینگ چندرشته ای در بازارسرمایه

    سرآمد نوین

    سرآمد نوین

    پیشرو در نرم افزار های تخصص مالی بورس

    وکیل اول

    وکیل اول

    پروانه وکالت ۲۵۸۰۱ کانون وکلای مرکز

    بانک قرض الحسنه مهر ایران

    بانک قرض الحسنه مهر ایران

    تأمین مالی در چهارچوب تسهیلات قرض الحسنه

    پروفایل خبری خبرنگاران منتخب

    زهره کرمعلی

    زهره کرمعلی

    فعال حوزه ارتباطات و روابط عمومی

    احمد باقری

    احمد باقری

    مدرس و مشاور حوزه ارتباطات، روابط عمومی و رسانه

    میلاد فرخ پور

    میلاد فرخ پور

    فعال حوزه انفورماتیک

    عباس ستایش گو

    عباس ستایش گو

    فعال و مشاوره خبری سازمان ها در سطح کشور

    صدیقه طباطبایی

    صدیقه طباطبایی

    خبرنگار تحلیلی گزارش خبر

    مهدی آشتیانی فرد

    مهدی آشتیانی فرد

    خبرنگار اختصاصی خبرگزاری گزارش خبر

    وحید حاج سعیدی

    وحید حاج سعیدی

    فعال رسانه ای در استان گلستان

    نورالله رنجبر

    نورالله رنجبر

    مدیر و مشاور روابط عمومی در امور هنری

    ناهید مظفری

    ناهید مظفری

    مشاور رسانه ای در استان یزد

    محمود صابری زاده

    محمود صابری زاده

    مدیر و مشاور تولید محتوا برای سازمان ها